Girişimcilik Yüksek Lisans Programı Tezsiz

Kesin Kayıtlar 12 Kasım 2017 - 30 Kasım 2017
Derslerin Başlaması 1 Aralık Cuma 13:30

Başvuru Koşulları:
  • Lisans derecesine sahip olmak.
  • TOEFL / İngilizce yeterlik belgesi: Bir yükseköğretim kurumunun öğrenim dili %100 İngilizce olan programlarından veya resmi dili İngilizce olan ülkelerde öğrenim dili İngilizce olan yükseköğretim kurumlarından mezun olan adaylar, İngilizce yeterlik koşulundan muaftırlar. Adayların KPDS / ÜDS / YDS' den 55, TOEFL'dan 66 puan almış olmaları yeterlidir. Bu sınavlara girmemiş olan adaylar MEF Üniversitesi bünyesinde yapılacak olan İngilizce sınavına katılabilirler (bu sınav programın ilk ayı içinde gerçekleşecektir). Adayların bu sınavdan en az 50 almaları gerekmektedir. Bu sınavı kaçıran öğrenciler Özel öğrenci statüsü ile Şartlı Kabul statüsü ile kabul edilerek kayıt yaptırabilirler.

Öğrenim Ücreti:

Tezsiz Yüksek Lisans Programı öğrenim ücreti 2017-2018 akademik yılı girişli öğrenciler için 9.750 TL (KDV dahil) olarak belirlenmiştir. Tekrar edilen dersler için ekstra ücret ödenir.

Ödeme Bilgileri
MEF Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Eğitim-Öğretim Ücreti Ödeme Yöntemleri:
·  Yıllık Eğitim ücreti peşin yatırıldığı takdirde %6 indirim yapılır.
·  World ve Bonus özellikli kredi kartlarıyla 9 taksitte ödeme yapılabilir.
·  Yapı ve Kredi Bankası’ yla yapılan iş birliği ile 10 eşit taksitle ödenebilir.

Önkayıt
Önkayıt çevrimiçi yapılacak, belgelerin asılları kayıt esnasında teslim edilecektir.

Kayıtta istenen belgeler:
  • Kimlik ve İletişim Bilgileri
  • Lisans Diploması/Geçici Mezuniyet Belgesi fotokopisi
  • Güncel Özgeçmiş (CV)
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • 2 adet referans isim (Referans mektupları mülakat sırasında elden teslim edilir)
  • Askerlikle ilişiksiz belgesi (Türk erkek adaylar için) fotokopisi
  • TOEFL / İngilizce yeterlik belgesi (Bir yükseköğretim kurumunun öğrenim dili %100 İngilizce olan programlarından veya resmi dili İngilizce olan ülkelerde öğrenim dili İngilizce olan yükseköğretim kurumlarından mezun olan adaylar, İngilizce yeterlik koşulundan muaftırlar. Adayların KPDS / ÜDS / YDS / YÖKDİL' den 55, TOEFL'dan 66 puan almış olmaları yeterlidir. Bu sınavlara girmemiş olan adaylar, MEF Üniversitesi bünyesinde yapılacak olan İngilizce sınavına katılabilirler. Bu sınavdan en az 50 almaları gerekmektedir.)

Şartlı Kabul
Başvuru sırasında aşağıdaki belgelerden herhangi birini sağlayamayanlar, olumlu değerlendirilmeleri durumunda, programa şartlı kabul edilebilirler:
  • Dil Yeterlik Sınav Sonucu
  • Eşdeğerlilik Belgesi (yurt dışından alınan diplomalar için)
Öğrencilerin eksik belgelerini en geç kabul edildikleri ilk dönemin sonuna kadar tamamlamaları şarttır.

Başkasının değil kendi hayalinize ulaşmanız için kendinize hiç vakit kaybetmeden yatırım yapın ve programımıza ücretsiz kayıt olun.